Bloggen maar!

 

 

Ik kom er bijna niet onderuit om ook te gaan bloggen. Anno 2018 val je op wanneer je niet blogt. Een gemiste kans, zoals de experts dat noemen. Schijnbaar is het goed voor je google zoekresultaten. Maar je wordt er ook vernuftiger en communicatief beter onderbouwd van. Ben benieuwd. De tijd zal het leren.

 

In mijn blogs wil ik veel dingen delen met jullie: mooie foto’s van interieurs, make overs, creatieve ideeën, fotoshoots van vakanties, valkuilen in een interieur, weetjes, grappige zaken, maar ook tips en trucs. Allemaal niet te zware kost. Gewoon ongecompliceerd.

 

Eleän Mulder van Charme Deco

 

Eleän is het gezicht achter Charme Deco. Getrouwd, twee kinderen. Hondenliefhebber (met een bijzondere voorkeur naar Franse bulletjes). Heerlijk creatief, direct, bescheiden en een familiemens. Gewoon. 

 

 

Tot de volgende blog.

 

Eleän