Geef je meubels een nieuwe look!

Je meubels een nieuwe look

Je oude meubels opknappen is tegenwoordig hip en stukken voordeliger voor je portemonnaie: vintage meubels nieuw leven inblazen.

 

In deze blog een houten kast, die ik niet meer vond passen in mijn interieur anno 2018. Ik wilde deze een zwarte kleur geven. Maar ik ben een Pietje Precies. Dus ik zou dit zelf wel gekund hebben, maar ik heb ik in dit geval een vakman in de arm genomen. Zo'n grote kast is toch wel een pronkstuk in je woonkamer. Dus in mijn beleving moet het eindresultaat er strak uitzien. Een zwarte servieskast is heel trendy,  classy en modern. 

 

De kast heb ik laten zandstralen. Zandstralen van een meubel is een techniek, waarbij onder hoge druk een een oude verflaag van het meubel wordt verwijderd. Hierdoor wordt de eigen, natuurlijke kleur van het hout weer zichtbaar. Daarna kun je het meubel naar eigen wens een moderne, frisse nieuwe kleur geven. 

 

Ik ben heel blij met het eindresultaat. Let op de details: hang- en sluitwerk in hoogglans, houtwerk in zijdeglans. Dit maakt de kast bijzonder!

 

Zou jij dit ook graag willen, neem dan contact met me op via info@charmedeco.nl. Ik kan je verder helpen.

 

Tot de volgende blog!

 

Lieve groetjes, Elean

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sil (woensdag, 02 mei 2018 16:43)

    Mooi gedaan.