Diensten

Interieuradvies

U wilt een nieuwe stijl en/of indeling van uw woonkamer, slaapkamer, hal, badkamer, of keuken. Waarschijnlijk hebt u zelf al vaker met uw meubels geschoven. Maar u krijgt het niet voor elkaar om het gewenste thuisgevoel te creëren. Met een interieur advies help ik u met het nemen van beslissingen over raambekleding, accessoires, stoffen, behang, decoraties, planten, de do’s en don’ts. Al met weinig middelen en een paar eenvoudige ingrepen kan ik het verschil maken.  

Seniorenadvies

Wanneer we ouder worden, zullen we er bijna niet aan ontkomen, dat er aanpassingen in de woning gedaan moeten worden, of dat er zelfs verhuisd moet worden. Dit is – naast fysieke inspanningen – emotioneel ook heel erg zwaar. In beide gevallen is het prettig als u iemand in de arm kunt nemen om u te begeleiden en te ondersteunen. Ik kan u hierbij helpen. Met mijn jarenlange vakkennis kan ik u ondersteunen in het maken van de juiste plannen en de juiste beslissingen.

Kleuradvies

Kleur is een belangrijk onderdeel van ons bestaan en heeft invloed op hoe we leven en ons voelen. Overal in ons bestaan is kleur aanwezig: in het interieur, de natuur, kunst, decoraties, en in de kleding die we dragen.  

Door kleur goed te gebruiken, kunt u grote veranderingen bereiken in uw huis.  Door het goed toepassen van kleur, kun je bijvoorbeeld ruimtes optisch vergroten of verkleinen.

 

Verkoopstyling

Wilt u uw huis verkopen, of staat het al een tijdje te koop? Zit u daardoor misschien met dubbele woonlasten? Huur dan een verkoopstyliste in. Ik ben onder andere gespecialiseerd in het verkoopbaar maken van woningen. Met kleine aanpassingen en een minimale investering kan ik uw huis aantrekkelijk maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. U kunt maar een keer een eerste indruk maken!

Verlichtingsadvies

Verlichting is meer dan een lampje kopen. Verlichting is een van de belangrijkste aspecten van uw inrichting. Licht kan functioneel zijn. Maar u kunt met licht ook een bepaalde sfeer in uw huis brengen.

Ik kan u adviseren bij een goed verlichtingsplan en het oplossen van verlichtingsproblemen. 

 

 

 

Driedimensionale weergave

 

Het is moeilijk in te schatten hoe plannen rondom een nieuwe inrichting er in werkelijkheid uit komen te zien. Om een duidelijker beeld van de nieuwe inrichting te verkrijgen, geeft een 3-dimensionale tekening al een redelijk goed beeld. Een virtuele wandeling behoort ook tot de mogelijkheden.