In actie voor SBS6!

 

Op de vraag van SBS6 of ik wilde meewerken aan het televisieprogramma 'Alles over Wonen in Actie, waarin het programma in actie komt voor mensen die het - om welke reden dan ook - hard nodig hebben, het ik meteen 'ja' gezegd, en mijn tv-debuut gemaakt. 

 

De aflevering waaraan ik mijn medewerking heb verleend, gaat over Priscilla, een alleenstaande moeder met 4 kinderen. Zij moest noodgedwongen met haar kinderen vertrekken uit haar huis. Op 23 februari kreeg ze de sleutel van een nieuwe woning, maar had helemaal niets meer. Ook niets om  haar huisje op te knappen of  in te richten.

 

Ik ben een een prachtige en leerzame ervaring rijker. En Priscilla en haar kinderen ontzettend gelukkig gemaakt! Klik hier voor het resultaat!

 

Flexa en Histor

 

Flexa en Histor huren Charme Deco vaker in als interieurstyliste voor de kleuradviesdagen bij o.a. Formido, Gamma en Karwei.

 

Klanten kunnen zich dan aanmelden voor een gratis persoonlijk kleuradvies.

Download
Interieur- en adviesbureau Charme Deco | bedrijfsfilm projecten
Charme Deco bedrijfsfilm
QuickTime Video formaat 5.3 MB
BNS Crisp: beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedstylisten en interieurstyliste

Sinds juli 2016 is Charme Deco  lid van BNS Crisp. BNS Crisp is de professionele belangenbehartiger van stylisten voor interieurstyling en vastgoedstyling en benadrukt de professionaliteit van de aangesloten stylisten. 

 

Stylist is een vrij beroep. Het verschil in kwaliteit en niveau is dan ook enorm. Dat maakt het lastig voor particulieren en bedrijven om de juiste stylist te vinden. Onprofessioneel interieuradvies doet bovendien afbreuk aan het vakwerk van de echte experts. Lees hier verder.

Woonblog ' Kies voor kleur', september 2016

 

Omdat AlleStylisten.nl Charme Decoj benaderd heeft om mee te werken aan een wekelijkse woonblog, heeft Charme Deco in de pen geklommen om te bloggen over het kiezen van een (accent-)kleur in een interieur. De keuze voor dit onderwerp was niet moeilijk. Eleän Mulder van Charme Deco heeft namelijk een hartstocht voor kleur; altijd al gehad. Neem een kijkje op mijn woonblog.

Tijdschrift Vriendin, december 2015

 

We zijn er super trots op, dat we met Label E woonaccessoires in het decembernummer van Vriendin mogen staan!

Laquso Seniorenweb, juli 2015

 

Charme Deco gaat zich ook richten op de senioren. In dit artikel wordt beschreven, wat mensen van Charme Deco kunnen verwachten wanneer zij of hun huidige woning moeten aanpassen, of moeten verhuizen naar een aangepaste woning.

Lees hier het gehele artikel.

Venray Boeit, juni 2015

 

Onlangs heeft Label E de virtuele deuren van haar nieuwe webshop geopend in Venray. Hiermee speelt Label E in op de veranderende wensen van consumenten.  Lees hier verder.