Commentaren: 22
 • #22

  Fam. Bulkens, Herkenbosch (zaterdag, 01 december 2018 23:52)

  Wij waren op zoek naar een nieuwe indeling van onze woonkamer. Maar wisten niet hoe we dit konden aanpakken. Elean heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en heeft dit omgezet naar een ontwerp waar we zelf niet aangedacht hadden. Onze woonkamer is dankzij Elean een plaatje geworden waar we super tevreden over zijn en van iedereen de reactie krijgen dat het groter is geworden en ruimtelijker.
  Mocht je op zoek zijn naar hulp voor je interieur willen we Elean van harte aanbevelen.

 • #21

  Bert en Rita van Thomashuis Overloon (donderdag, 31 mei 2018 18:39)

  We willen Eleän bedanken voor fijne en deskundige adviezen die ze ons heeft gegeven waardoor de huiskamer van ons Thomashuis een echte upgrade heeft gekregen. Ze wist veel wensen en informatie hele goed neer te leggen in een professioneel uitgewerkt plan waar we goed mee uit de voeten konden. Ook nadat de factuur was betaald was haar geen enkele moeite te veel om ons te helpen. Nogmaals dank daar voor en bij elke volgende keer gaan we in ieder geval eerst bij jou aan kloppen.

 • #20

  Fam Grüntjens (maandag, 21 mei 2018 08:59)

  Mijn partner en ik hadden beide wel ideeën over de herinrichting van onze woonkamer maar de stijlen lagen voor het gevoel verder uiteen tot het punt dat we niet echt wisten waar we moesten beginnen. Hulp gezocht en hulp gearriveerd, Elean heeft ons er zeer goed doorheen. De kundigheid waarmee ze dingen bovenwater krijgt en de eerlijkheid in haar visie is geweldig. Ook wij nemen zo goed als alle adviezen over! Absoluut een aanrader als je even door de bomen het bos niet ziet.

 • #19

  Mark en Dorien (dinsdag, 27 februari 2018 13:18)

  Wij sluiten ons aan bij alle positieve reacties die al gegeven zijn. Het is duidelijk dat Elean van haar hobby haar werk heeft gemaakt. We hebben een heel gedetailleerd woonpaspoort ontvangen waar we zo enthousiast over zijn, dat we nagenoeg alle voorstellen overnemen. Kortom: ook toe aan een nieuwe look, dan kunnen wij Elean van harte aanbevelen.

 • #18

  T van Loosdregt (donderdag, 07 december 2017 12:16)

  Blij dat we op de site van Charme Deco terecht kwamen, want met het advies daarvan, gaan we nu aan de slag.
  Eigenaresse Elean Mulder heeft tijdens een persoonlijk gesprek, goed aangevoeld wat we graag wilden, hetgeen resulteerde in een mooi uitgewerkt plan wat prima aansloot bij onze wensen.

 • #17

  Peet (zaterdag, 25 november 2017 14:34)

  Geweldig, zo’n ‘flits’ advies! Wat een onmogelijke vraag leek, blijkt door een paar ‘simpele’ ingrepen opgelost te kunnen worden. Heel blij mee!
  Complimenten! �

 • #16

  Fam vdr Vorst (donderdag, 05 oktober 2017 16:34)

  We hebben een heel mooi plan gekregen van Elean. Ze heeft onze smaak en stijl heel goed begrepen en er een mooi geheel van gemaakt. Nu gaan we aan de slag met de uitwerking. Ik ben zo benieuwd.

 • #15

  Fam. Hulsman (vrijdag, 25 augustus 2017 14:50)

  Wij zijn heel blij dat we adviestraject van Elean hebben ingeschakeld voor de inrichting van ons nieuwe appartement.
  Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen en uitstekend advies gegeven.
  Wij zijn zeer tevreden en kunnen haar dan ook voor anderen aanbevelen.

 • #14

  Wilma en Henk Kammeraat (zondag, 09 juli 2017 22:40)

  Wij wilden na zoveel jaren ons interieur aanpakken.
  We hadden ideeën maar vonden het nog een kunst om het om het tot een mooi geheel samen te brengen. Het moest modern landelijk worden, daar waren we wel uit, Maar hoe breng je dat mooi te samen tot een mooi geheel? Ons huis is erg belangrijk, ons thuis waar we ons thuis willen voelen en wat warmte uitstraalt.
  We zijn een gesprek aangegaan met Elean en hebben aangegeven wat onze wensen waren. We hadden het gevoel dat Elean goed aanvoelde wat we wilde.
  Uiteindelijk is Elean met een prachtig plan gekomen! Met verrassende nieuwe dingen. De nieuwe opstelling was verrassend. Waar we zelf nog wat vast bleven zitten aan onze oude opstelling, kwam Elean met een veel ruimer opstelling, waardoor het geheel meer stijl uitstraalt. Ook had ze een mooi idee voor de lange achterwand achter onze zit hoekbank, een mooi steenstrips behang in de kleur grijs. Elean kwam concreet met ideeën wat betreft meubels en accessoires die ons ook erg aanspraken. Een prachtig idee had ze ook voor de tv kast. Het complete plaatje was een mooi geheel!
  Elean heeft ons geweldig geadviseerd en heeft ons verfrissende nieuwe ideeën gegeven!
  Wij gaan nu met vertrouwen aan de slag met onze nieuwe inrichting.
  Heel erg bedankt Elean

  Wilma en Henk

 • #13

  Familie Swinkels (dinsdag, 27 juni 2017 17:46)

  Wij zochten een styliste omdat we er zelf niet uitkwamen via internet kwamen wij in contact met Elean. Zij is bij ons thuis geweest en heeft volgens onze wensen een plan opgesteld.
  Elean is een leuke spontane vrouw weet waarover ze praat en verstand van styling heeft. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen haar zeker aanbevelen bij anderen.

 • #12

  Gerry Derks (dinsdag, 20 juni 2017 10:39)

  Geweldig. Ik wilde wat nieuwe kussens voor onze bank in de woonkamer maar kon zelf niet de juiste kleurstelling vinden. Elean heeft voor ons de juiste mooie kussens gevonden. De kamer ziet er meteen vrolijker en frisser uit. Dank je wel voor je tips en hulp.

 • #11

  Wendy Arts (vrijdag, 07 april 2017 17:00)

  Wat een vakvrouw! Dankjewel Elean voor het prachtige ontwerp, we waren blij verrast.. waar wij dachten dat onze woonkamer voor altijd saai en zonder lef zou zijn heb jij een ontwerp gemaakt wat al onze verwachtingen overtrof!! Wij gaan ermee aan de slag en deze zomer zullen wij een stoere, sfeervolle prachtige woonkamer hebben met dank aan jouw gedetailleerd uitgewerkt plan en de adviezen die je ons hebt meegegeven. Je hebt zo goed naar ons geluisterd en van 2 meningen 1 ontwerp gemaakt!

 • #10

  Loek en Gemma (donderdag, 05 januari 2017 17:08)

  Wat een mooi begin van het nieuwe jaar! Wij wilden de woonkamer oppimpen, maar hoe. We kwamen er niet uit. Elean heeft goed gekeken in ons huis en geluisterd wat een beetje onze ideeën waren. En ja hoor, daar kwam een heel mooi plan uit. Opeens hebben we energie gekregen door haar mooie ontwerp. We gaan er tegenaan en... dat gaat toch mooi worden!jAbBTb
  Hartstikke bedankt Elean, we gaan de komende tijd nog heel graag van je diensten en inzichten gebruik maken.
  Gelukkig 2017 wordt dat �

 • #9

  Annie en Wim (maandag, 14 november 2016 19:29)

  De plaats voor een kachel vonden wij lastig. Elean kwam met een leuk en verfrissend idee voor de indeling van de woonkamer. Met de nodige aanpassingen heeft Elean weer sfeer en rust in onze huiskamer weten te brengen. Zoals ze als tip meegaf: "Less is more". Hiermee sloeg ze de spijker op de kop.
  De service die Elean heeft geboden, hebben wij als prettig ervaren. Ze was heel betrokken en niets was haar te veel.

  Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

 • #8

  Ineke en Gert (dinsdag, 04 oktober 2016 12:53)

  Leuke en spannende presentatie van onze nieuwe huiskamerinrichting gekregen.
  We zijn blij met je inspiratie en leuk advies.
  We hebben er zin in om te gaan starten, zodat we jou straks kunnen laten zien wat het geworden is.
  Afspraak met de schilder is al gemaakt!

  Hartelijke groet, Gert en Ineke.

 • #7

  Marianne Guns (vrijdag, 23 september 2016 19:16)

  Ik ben zeer tevreden over de warmte wat charme deco in mijn woonkamer heeft aangebracht.Ik voel mij prettiger nu in mijn woonkamer.Zeker aan te raden!

 • #6

  petra sprenkels (maandag, 29 augustus 2016 16:40)

  Elean heeft mij geholpen met 'n kleuradvies voor mijn woonkamer.
  Ik ben er super blij mee de kleuren zijn helemaal afgestemt op mijn verdere interieur.
  Ook mag gezegd zijn dat ze heel veel service geeft niks is haar te veel.

 • #5

  Babette (woensdag, 27 juli 2016 12:04)

  Ik heb een goed en onderbouwd advies gekregen over hoe ik het beste mijn allereerste appartement in kon richten. Samen mijn stijl en smaak bepaald en hierbij een advies gekregen. Elean heeft een luisterend oor naar je voorkeuren en een professionele blik op interieur Ik ben enorm tevreden met het resultaat!

 • #4

  Suzanne en Jan-Willem van Snippenberg (dinsdag, 07 juni 2016 08:28)

  Supergaaf! Als je van ons wazige verhaal zo'n gaaf plan kan maken dat bij ons allebei exact past, dan versta je je vak!

 • #3

  Riet Philipsen uit Venray (maandag, 04 april 2016 08:37)

  Ha Elean
  Omdat ik niet wist hoe sfeer in mijn huiskamer te creëren heb ik raad gevraagd aan Elean.Hierbij heeft ze mij uitstekend geholpen door advies te geven meubels anders op te stellen en accesoires toe te voegen. Ook in de kleurstelling heeft ze advies gegeven.
  Hier ga ik zeker mee aan de slag.

 • #2

  Linda Bos (woensdag, 23 maart 2016 12:21)

  Ons probleem was om de sfeer te creëren, waar welke meubels nu het beste staan en de donkere woonkamer. Vandaag ben je geweest met het plan van aanpak en ik ben enthousiast!! Wat een leuke ideeën heb je aangedragen zoals de kachel inbouwen, een tafel met een klepbank, andere kamerdeuren en de mooie raambekleding. Ondanks dat ik niet een uitgesproken voorkeur voor één bepaalde stijl heb, heb je het wel kunnen verwerken tot een heel mooi resultaat waar ik meer dan tevreden over ben. Ik heb al zin om te gaan verven!

 • #1

  Marjanne Claessens uit Venray (dinsdag, 02 februari 2016 11:10)

  Hallo Elean,
  Ons grootste probleem was de indeling van de ruimte. Je hebt ons het beste kunnen helpen met hoe je iets anders kunt plaatsen en toch ruimte blijft houden. Verrassende toevoeging in je advies was de plaats van de tv en het barretje aan de keukenkant. Jou ervaring heeft ons geholpen inzake kleur en indeling.

  Marjanne Claessens uit Venray